Vaikuttamistyön kumppanit

Endometrioosiyhdistys tekee yhteistyötä monenlaisten kumppaneiden kanssa. Yhdistys on jäsenenä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:ssä, valtakunnallisessa kattojärjestössä, joka kokoaa yhteen yli 200 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita toimijoita. SOSTE laatii kannanottoja, järjestää koulutuksia sekä keskustelu- ja vaikuttamistilaisuuksia, joissa yhdistys on mukana.

Endometrioosiyhdistys toimii yhteistyössä myös muiden potilasjärjestöjen kanssa vaikuttamistyössä ja yhdistystoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa.

Yhdistys käy myös aktiivista vuoropuhelua suomalaisten endometrioosiin erikoistuneiden gynekologien, hoitajien ja muiden terveysalan järjestöjen sekä oppilaitosten kanssa.