Endometrioosiyhdistys ry
33470 Ylöjärvi

Y-tunnus 1969748-5
yhdistys(a)endometrioosi.fi

Sähköpostiosoitteiden loppuosa on kaikilla muotoa @endometrioosi.fi

Toiminnanjohtaja Jutta Laino-Tabell
jutta.laino@
Puh. 050 372 4453

Yhdistyksen toiminnan koordinoimisen ja kehittämisen lisäksi  toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen viestinnästä, vaikuttamisesta sekä edunvalvonnasta.

Voit olla Juttaan yhteydessä kaikissa yhdistyksen toimintaan, yhteistyöhön, viestintään sekä vaikuttamistyöhön liittyvissä asioissa.

Järjestökoordinaattori Sara Vuorela
sara.vuorela@
Puh./ WhatsApp 050 503 0900
Facebookissa Endometrioosiyhdistyksen Sara

Endometrioosin vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminta. Moona Blogi. Nuorten toiminta

Voit olla Saraan yhteydessä kaikessa endometrioosin liittyvissä vertaistuki-asioissa sekä vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa. Sara vastaa myös Moona Blogista sekä yhdessä järjestökoordinattori Elinan kanssa yhdistyksen nuorisotoiminnasta.

Järjestökoordinaattori Elina Purho

elina.purho@

Puh: 046 9232858

Facebookissa Endometrioosiyhdistyksen Elina

PCOS:n ja vulvodynian vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminta. Nuorten toiminta. Opinnäytetyöt

Voit olla Elinaan yhteydessä kaikessa PCOS:n ja vulvodyniaan liittyvissä toiminnoissa, jäsenasioissa, vertaistuki-asioissa sekä vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa. Elina vastaa myös opinnäytetöistä yhdessä hallituksen opinnäytetyövastaavan kanssa sekä yhdessä järjestökoordinattori Saran kanssa yhdistyksen nuorisotoiminnasta.

Puheenjohtaja Tanja Sallanniemi
puheenjohtaja@
Puh. 050 372 5903 (ei tekstiviestejä, kiitos)

Tukipuhelin on tukenasi keskiviikkoisin klo 19-21 numerossa 050 380 6715. Tällöin voit keskustella luottamuksellisesti kokemuksistasi ja tuntemuksistasi toisen endometrioosia sairastavan henkilön kanssa, sekä kysyä taudista ja erilaisista hoitomuodoista.

Jäsenyyteen liittyvät asiat: uudet jäsenet, jäsenmaksut, osoitteenmuutokset, eroilmoitukset

jasenasiat@

Endorfiini- jäsenlehti: Juttuvinkit, lehteen tuleva materiaali, mainokset ja ilmoitukset

Toimitus@